«Саңырауқұлақ симфониясы және Пино Нуар» атты бас аспазбен гастрономиялық кешкі ас Алматы қаласында
«Lublu Vino» шарап клубының бас аспазы Алексей Неупокоевтың жетекшілігімен аспаздық саяхатқа аттанатын боласыздар, ондағы әрбір курс Пино Нуармен бірге саңырауқұлақ әлемінің байлығын паш етеді.
Біздің аспаз ингредиенттер үйлесімділігінің құпияларын ашып, әрбір тағамның ерекшеліктерімен бөліседіі. Саңырауқұлақтық кешкі астың құпия бетін ашайық. Кешкі ас ішіне кілегейлі ірімшік, шпинат, трюфель пастасы қосылған пісірілген шампиньоннан жасалған амюсбушпен басталмақ. Кешкі астың басталуын әрлейтін жеңіл тағам.
Содан кейін түлкіше мен өрік, самырсын жаңғағы, эстрагон құйылған бурраттың жартысынан жасалған жылы тамақпен жалғастырамыз. Ризотто кешкісін ақ саңырауқұлақтармен, страчателла және талшықтарға бүлінген ұйытылған сиыр етімен аяқтап, үстіңгі жағына трюфельді қатты ірімшіктің бірнеше кесектерін ұсынатын боламыз.
Қазақстанның танымал сомельесі, Lublu Vino басқарушысы Анна Свириденко әлемнің түкпір-түкпірінен үздік Пино Нуарды таныстырады, олар біздің аспазымыздың авторлық тағамдарын ерекше көрсетеді.
Өзіңізге табиғат, аспазшы мен сомелье шеберлігі тудыратын жылы атмосферасынан, хош иістерді және үйлесімділіктен ләззат алу мүмкіндігін сыйлаңыз.