«Саңырауқұлақ симфониясы және Пино Нуар» атты бас аспазбен гастрономиялық кешкі ас Алматы қаласында
Сипаттама
«Lublu Vino» шарап клубының бас аспазы Алексей Неупокоевтың жетекшілігімен аспаздық саяхатқа аттанатын боласыздар, ондағы әрбір курс Пино Нуармен бірге саңырауқұлақ әлемінің байлығын паш етеді.
Біздің аспаз ингредиенттер үйлесімділігінің құпияларын ашып, әрбір тағамның ерекшеліктерімен бөліседіі. Саңырауқұлақтық кешкі астың құпия бетін ашайық. Кешкі ас ішіне кілегейлі ірімшік, шпинат, трюфель пастасы қосылған пісірілген шампиньоннан жасалған амюсбушпен басталмақ. Кешкі астың басталуын әрлейтін жеңіл тағам.
Содан кейін түлкіше мен өрік, самырсын жаңғағы, эстрагон құйылған бурраттың жартысынан жасалған жылы тамақпен жалғастырамыз. Ризотто кешкісін ақ саңырауқұлақтармен, страчателла және талшықтарға бүлінген ұйытылған сиыр етімен аяқтап, үстіңгі жағына трюфельді қатты ірімшіктің бірнеше кесектерін ұсынатын боламыз.
Қазақстанның танымал сомельесі, Lublu Vino басқарушысы Анна Свириденко әлемнің түкпір-түкпірінен үздік Пино Нуарды таныстырады, олар біздің аспазымыздың авторлық тағамдарын ерекше көрсетеді.
Өзіңізге табиғат, аспазшы мен сомелье шеберлігі тудыратын жылы атмосферасынан, хош иістерді және үйлесімділіктен ләззат алу мүмкіндігін сыйлаңыз.
Өтетін орны
Алматы қ., Қабанбай батыр 112, lublu Vino шарап клубының пәтері
Өтетін күні
8 қараша, 2024 жыл
Басталуы
20:00
Ұзақтығы
2 сағат
Жас шектеуі
21+
Жанр
мастер-класс
- КүніӨту орыныАймақЕресектергеБалаларға
- 8ҚарашаертеңLublu VinoЗалбастап 28000 ₸бастап 28000 ₸