Спортивные матчи Актобе
Теперь вы можете подписаться на анонсы Ерке Есмахан
Мы можем уведомить Вас о выходе новых событый.

Ерке Есмахан

Ерке Есмахан

Туған күні
30.11.1986 (37), Ырғыз ауылы, Ақтөбе облысы
Мамандықтар

Зодиак белгісі
Мерген


Қыпша белді, әйел тұлғалы, саф тәрізді қара көздері мен терең дауысы бар әнші Ерке Есмаханды жанкүйерлері біледі. Оның шығармашылығында ешқандай сын да жоқ. Ол талантты әрі сүйкімді. Қыз кішкентай ауылда, қарапайым отбасында дүниеге келгеніне сену қиын. Орындаушы туралы ол өзін өзі жасады деп батыл айтуға болады. Мыңдаған жанкүйерлер, мойындау, өз жобалары: осының бәрі табиғи дарынға көбейтілген күнделікті жұмыстың арқасында мүмкін болды.

Ерке Есмаханның шығармашылық өмірбаяны: бала кезіндегі тамыры

Ерке отбасы ана тіліне және жақсы музыкаға қызығушылық танытты. «Жақсы» дегеніміз халық музыкасы. Бала кезінде қыз өз еркімен музыка мектебіне жазылып, фортепианодан басқа домбыра мен қобызаны меңгерген. Ерке Ақтөбе музыка колледжіне барғанда оқуы жалғасты. Ол жерде ол рэп ойнаған жоқ деп ойлау оңай: «классикалық опера әні» мамандығы бойынша оқыған. Орындаушы опера әншісі болған жоқ, бірақ оқу шеберліктің негізін қалады. Еркенің эстрадалық шығармашылығын Қазақ ұлттық өнер академиясы меңгерген.

Әншілік мансаптағы алғашқы қадамдар

Төрт жылдан кейін академияның студенті «Инкар» әйелдер тобының мүшесі болды. Әріптестермен ұзақ шығармашылық достық орнаған жоқ. Көп ұзамай әнші өзін жеке мансабы бар деп шешті.

Ерке үшін нағыз атақ YouTube әкелді. Бір күні әншінің әйгілі болып оянуы үшін екі клип жеткілікті болды:

  • Төреғали Төреәлимен бірге жазылған «Алло» клипі бір айдан аз уақыт ішінде 5 миллион рет көрілді;
  • «Қайда?» әніне арналған клиптің көрілу саны 100 миллионнан асты.

Екінші бейне танымал бейне платформаның қазақ сегментінде көшбасшы болды.

Табыстың құпиясы қарапайым. Ерке Есмаханның музыкасы әуенді, қабылдау үшін қол жетімді, ал «сурет» көзді қуантады. Тамаша дауысты да есептен шығармайық. Барлығы бірге фирмалық «коктейльді» құрайды, ол үшін жанкүйерлер әншінің концерттеріне жиі келуге дайын: соғұрлым жақсы.

Кинодағы дебют

Орындаушының жан-жақты таланты кинематография саласында да көрініс тапты. Кинодағы Ерке Есмахан - эмоциялардың отшашуы, қызықты сценарий және нәзік әзіл. 2018 жылы әнші романтикалық комедияның продюсері болды және онда басты рөлді ойнады. Кинопрокаттың алғашқы демалыс күнінде фильм 9 миллион теңгеден астам қаржы жинады.

Болашаққа әнші мен актриса сенімді әрі оптимистік қарайды. Өмірі оған көптеген сыйлықтар берді, бірақ әртіс өз қолымен дарынға сүйене отырып, әлдеқайда көп құрды. Әншінің аты «сүйікті» дегенді білдіретіні бекер емес: бүгінде оны бүкіл ел біледі және жақсы көреді. Ерке Есмахан концерттеріне билеттерді Ticketon.kz сайтында онлайн режимінде сатып алуға болады. Күнін таңдау және билеттерге тапсырыс беру - бірнеше рет басу арқылы.

Дискографиясы

  • «Айша Бибі» (2012)
  • «Асыл арман» (2013)
  • «Бал сезім» (2015)
  • «Алло» (2015)
  • «Асыл әнім» (2015)
  • «Еркем-ай» (2016)
  • «Маған ұқсайды» (2016)
  • «Әйел бақыты» (2016)
  • «Еркемін» (2016)
  • «Бозторғай» (2016)
  • «Табыспаймыз ба?» (2016)
  • «Кездер-ай» (2016)
  • «Сыған қызы» (2016)
  • «Сәлеметсіз бе! » (2016)
  • «Қыз арманы» (2017)
  • «KZ жігіт» (2017)
  • «Аққу сенім» (2017)
  • «Жүрегім» (2017)
  • «Қайда?» (2017)
  • «Неге?» (2018)
  • «Аэропорт» (2018)
  • «1001 күн» (2019)
  • «Кел, кел» (2021)